CINE SUNTEM

DESPRE SMART SECO INNOVATION

SMART SECO INNOVATION este o companie care ofera consultanta in domeniul serviciilor de securitate integrata.

Implementam proiecte de analiza integrata de securitate si business intelligence, pornind de la evaluarea conditiilor interne si externe ce pot afecta securitatea companiei dumneavoastra. Identificam amenintarile si vulnerabilitatile existente si stabilim gradul de risc al acestora, pe componentele de Securitate Fizica, Securitate IT, Securitate HR.

Elaboram Proceduri de Securitate Integrata la nivelul companiei dumneavoastra.

Furnizam servicii de analiza de competitive si counter competitive intelligence si pentru asigurarea continuitatii in afaceri, menite sa ofere avantaj companiei dumneavoastra, pe piata pe care opereaza. Suntem dinamici si adaptati la provocarile ce apar pe parcursul derularii parteneriatului cu dumneavoastra. Ne caracterizeaza profesionalismul, disponibilitatea, flexibilitatea si confidentialitatea.

Acordam consultanta in analiza si managementul riscului, elaboram sau asistam clientii in realizarea de strategii integrate de securitate si acordam sprijin in implementarea unor proiecte de securitate.

Oferim consultanta pentru identificarea amenintarilor si vulnerabilitatilor, cu care se confrunta clientii nostri si stabilim gradul de risc al acestora, pe componentele de Securitate Fizica, Securitate IT, Securitate HR.

Avem capacitatea sa evaluam si sa ajutam in prevenirea pierderii atat a datelor cat si a informatiilor din cadrul organizatiei dumneavoastra.

Competentele profesionale sunt din zona de intelligence si securitate, fiind dublate de atributele morale absolut necesare in acest domeniu, si anume: loialitatea, increderea si confidentialitatea.